Nieuwe fase gaat in op werf Zoniënwoudlaan

Op 27 juli 2013

Op maandag 29 juli start de volgende fase voor de wegenwerken aan de Zoniënwoudlaan in Alsemberg. De rijstrook in de richting van Sint-Genesius-Rode zal worden heraangelegd tussen het kruispunt van de Steenweg op Eigenbrakel tot aan de gemeentegrens met Rode. Bij deze fase zal het verkeer in de beide rijrichtingen over één rijstrook geleid worden via tijdelijke verkeerslichten. De in- en uitrit van het nabijgelegen warenhuis wordt eveneens verplaatst naar de Steenweg op Eigenbrakel. Voetgangers in de richting Sint-Genesius-Rodemoeten het voetpad langs de zijde van het nieuw complex nemen. De werken zijn ten laatste eind augustus beëindigd. (idh)

Sint-Pieters-LeeuwAgenten gewond bij gezinsruzieDe politie van Sint-Pieters-Leeuw werd dinsdagavond opgeroepen voor een gezinsruzie in een woning aan de Ruisbroeksesteenweg. De vrouw in het gezin wilde de woning verlaten, maar dat zag haar partner niet zitten. Toen ze haar spullen wilde bijeen pakken in een tas, sloegen de stoppen van de man door. Hij wilde zijn partner aanvallen, maar de twee politieagenten konden dit verhinderen door de man te overmeesteren. Een inspecteur raakte gekwetst aan de hand en de andere liep schaafwonden op. Na bijstand van andere ploegen kon de 63-jarige man worden gearresteerd en overgebracht naar het commissariaat. Hij werd ter beschikking van het Brusselse parket gesteld. (idh)

HalleVoordeur geforceerdDinsdagnamiddag werd ingebroken in een woning aan de Nijvelsesteenweg. Onbekende daders forceerden de voordeur. Er werden elektronica, geld en juwelen gestolen. De politie deed ter plaatse de nodige vaststellingen en er werd een buurtonderzoek uitgevoerd. Er is momenteel geen spoor van de daders. (idh)

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is